HISTORIA JONË

Ndërtesa, e  dallueshme për nga cilësia dhe origjinaliteti i projektit arkitektonik, është konceptuar nga arkitekti hollandez Winy Maas (MVRDV), gjatë një konkursi ndërkombëtar.

ORARET E QENDRËS

  • E Hënë - E Diel

    09:00 - 22:00

    Parkim 24/7

NA GJENI

Adresa:

Rr. Abdi Toptani, 1001, Tiranë, Shqipëri

Zyra e Menaxhimit:

+ 355 4 4540999
Orari 09:00 - 17:00
E-mail: info@toptani.com.al

Për Promocione:

E-mail: marketing@toptani.com.al

Kërkesa për Qiramarrje:

E-mail: leasing@toptani.com.al