EVENTE

 • Ndaj Gëzimin! Ndihmo edhe ti për të dhuruar një fillim të mbarë!

  26/12/2018

  Ndaj Gëzimin! Ndihmo edhe ti për të dhuruar një fillim të mbarë! 

  Lexo më Shumë

 • Shpërblimi për besnikërinë tuaj!

  24/12/2018

  Fituesit e dhuratave javore: Dashamir Kodra, Etleva Maxhari, Sabri Balla, Astrit Osmani, Ermenita Njuma, Kozeta Jata, Ismail Bulaj, Eljona Mete, Herjon Cifliko, Lazime Basha. 

  Lexo më Shumë

 • PUTHUNI NGA FATI!

  24/12/2018

  RREGULLORJA E SHORTEUT “PUTHUNI NGA FATI”

  1.       Kusht i pjesëmarrjes në shorte:

  Çdo Klient merr pjesë në shorteun “ Puthuni nga Fati” me çdo faturë blerje (kupon tatimor) të barabartë ose më të madhe se vlera 2,000 lekë me TVSH, në çdonjërin prej subjekteve tregtare që ushtrojnë veprimtarinë pranë Qendrës Tregtare Toptani, duke përfshirë edhe shërbimet, e biznesit të Organizatorit në Qendrën Tregtare.

  Lexo më Shumë

 • Cirku

  16/12/2018

  A ka më mirë se ta kaloni mëngjesin e së dielës në cirk? Dhe kur themi cirk, nuk e kemi fjalën për një të çfarëdoshëm, por për arenën më të këndshme në Zemër të Tiranës.Le të bashkohemi me vogëlushët dhe të rriturit, në argëtimin pa limit që ofron Toptani këtë sezon festiv fundviti.Në datën 16 dhjetor, duke filluar nga ora 11.00, dedikuar dashurisë dhe lumturisë që sjellin festat.

  Lexo më Shumë

 • Gingerbread Man.

  15/12/2018

   

   

  Studimet tregojnë se mënyra më e mirë për zhvillimin psiko-motor të fëmijëve është nëpërmjet aktiviteteve krijuese dhe argëtuese. Cilat janë këto aktivitete? Ju vizitoni qendrën dhe ne kujdesemi të organizojmë aktivitetet e duhura për vogelushët tuaj pa harruar argëtimin dhe  kalimin e një fundjave të këndshme në periudhën festive të fundvitit? Me datë 15 Dhjetor duke filluar nga ora 18.30 Toptani i prezanton fmijët me njeriun e xhinxherit, një ndër personazhet më të dashur të sezonit festiv të fundvitit dhe ju ofrojmë hapësirën për ta përgatitur dhe dekoruar këtë personazh kaq të dashur per ta. Jemi të sigurtë që biskotat e shijshme me xhinxher do të dalin aq të bukura se do të na vijë keq t’i provojmë. Vogëlushët duarartë janë prioriteti i ToptaniShoppingCenter. 

  Lexo më Shumë