Teatri i kukullave

< KTHEHU TE LISTA

27/9/2018

Cdo të premte ora 18:30 bota magjike e tetarit të kukullave I bën fëmijet pjesë e spektaklit plot alegri e ngjyra, që stimulojne fantazinë e fëmijeve. Teatri I kukullave gjithashtu bën të mundur përcjelljen e vlerave dhe kultures së vendit tonë nëpërmjet shfaqjeve të vogla teatrale. Kënaqësia e argëtimi nuk kanë fund, duke vazhduar kështu me face-painting dhe tollumbace shumëngjyreshe ku cdo fëmijë ka mundësine të pikturojë, të luaj e te futet në një botë ëndrrash plot ngjyra e fantazi.